Παρασκευή 19 Μαΐου 2017

PRP: Η σύγχρονη Θεραπεία κατά της Τριχόπτωσης !




Η πρωτοποριακή Θεραπεία PRP (Platelet Rich Plasma), κατά της Τριχόπτωσης, αφορά σε μια διεθνώς αναγνωρισμένη μέθοδο, η οποία διεξάγεται με μεγάλη επιτυχία στις Κλινικές Μαλλιών Bergmann Kord, σε όλη την Ελλάδα!
Η Αυτόλογη (από τον ίδιο τον οργανισμό) φύση της μεθόδου, την καθιστά 100% ασφαλή. Η αποτελεσματικότητά της δε, έγκειται στο ότι «παρακινεί» τον ίδιο τον οργανισμό να αντιδράσει έντονα, αλλά με απολύτως φυσικό τρόπο, στην υπολειτουργία των Τριχοθυλακίων. Τροφοδοτεί την περιοχή της Τριχόπτωσης με ενεργοποιημένα κύτταρα, τα οποία αναλαμβάνουν δράση και προάγουν τη διαδικασία της Αναγέννησης.
Τα γράμματα PRP προέρχονται από τα αρχικά των λέξεων Platelet Rich Plasma και σημαίνουν ‘Πλάσμα Πλούσιο σε Αιμοπετάλια’.
Κατόπιν ειδικής επεξεργασίας, το «πλούσιο» σε Αιμοπετάλια Πλάσμα, εμπλουτίζεται και ενεργοποιείται ακόμη περισσότερο.
Τα «αμέτρητα» πλεονεκτήματα της μεθόδου PRP την καθιστούν ιδιαιτέρως δημοφιλή.
Όμως, η ποιότητα των αποτελεσμάτων εξαρτάται από την αποκλειστική εξειδίκευση και την τεχνογνωσία, των γιατρών που την εφαρμόζουν.
Η σύγχρονη τεχνική PRP εφαρμόζεται στο σύνολο των Κλινικών Μαλλιών Bergmann Kord, πάντα βάσει των εξατομικευμένων αναγκών των ανθρώπων που τις εμπιστεύονται για μόνιμη και ασφαλή αποκατάσταση της Τριχόπτωσης.

Διαβάστε περισσότερα εδώ : goo.gl/sNxBRQ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου