Τρίτη 2 Μαΐου 2017

Μαζί σας… με κάθε τρόπο!




Οι Κλινικές Μαλλιών Bergmann Kord, μέλη του Ομίλου Ιατρικών Εταιριών Kord Group, αποτελούν από τις κορυφαίες στον κόσμο, με έδρα την Ελλάδα.
Η Bergmann Kord, ακολουθεί αυστηρά Γερμανικά πρότυπα οργάνωσης και λειτουργίας, συνιστώντας έναν Ιατρικό Οργανισμό, απολύτως αφοσιωμένο στην επιστημονική αντιμετώπιση της Τριχόπτωσης.
Κατά την πολυετή πορεία της, επενδύει πιστά και σταθερά στην κλινική έρευνα, την καινοτομία και την τεχνογνωσία, παρέχοντας υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, μέσω των πλέον καινοτόμων μεθόδων Μεταμόσχευσης Μαλλιών, όπως η τεχνική FUE.
Έτσι, έχοντας πλέον κατακτήσει «ηγέτιδα» θέση στον τομέα της, η Bergmann Kord δεν περιορίζεται μόνο στο εξειδικευμένο επιστημονικό της πεδίο. Με τη διάθεση των πιο σύγχρονων και διαδεδομένων τρόπων επικοινωνίας, διευκολύνει κάθε ενδιαφερόμενο να έρθει σε επαφή με τους αρμόδιους Επιστημονικούς Εκπρόσωπους των Κλινικών Μαλλιών της, με στόχο την άμεση, ταχεία και πλήρη κάλυψη των αναγκών τους σε επίπεδο επικοινωνίας και ενημέρωσης.

Επιλέξτε τον καλύτερο τρόπο για σας, ανάμεσα σε: Άμεση τηλεφωνική κλήση, αίτημα να σας καλέσει αρμόδιος εκπρόσωπος, email, ταχυδρομική αλληλογραφία, WhatsApp, Viber & Skype! 

Διαβάστε περισσότερα εδώ : goo.gl/pvaB2V

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου