Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2017

Θεραπεία PRP : Διπλή λειτουργία κατά της Τριχόπτωσης !


 Η θεραπεία Tριχόπτωσης PRP (Platelet Rich Plasma) αποτελεί μία καινοτόμο μέθοδο για την αντιμετώπιση της Tριχόπτωσης σε άνδρες & γυναίκες, καθώς αξιοποιεί τις αναγεννητικές ιδιότητες των Αυξητικών Παραγόντων (Growth Factors) των αιμοπεταλίων του αίματος και είναι αποτελεσματική, τόσο ως θεραπεία Tριχόπτωσης, όσο και ως θεραπεία ενίσχυσης της Μεταμόσχευσης Μαλλιών.
Το PRP συνδράμει στην αναγέννηση και ενεργοποίηση των τριχοθυλακίων, δεδομένου ότι «αναγκάζει» τον οργανισμό να αντιδράσει με έντονο αλλά απολύτως φυσικό τρόπο στην υπολειτουργία τους, καθώς τροφοδοτεί την περιοχή της Tριχόπτωσης με ενεργοποιημένα κύτταρα που αναλαμβάνουν τη διαδικασία της αναγέννησης.

Η θεραπεία PRP εφαρμόζεται σε άνδρες & γυναίκες, σε περιπτώσεις αρχικής ή και προχωρημένης αραίωσης μαλλιών: 

•    Αντιμετώπιση της Ανδρογενετικής Αλωπεκίας & της Γυναικείου Τύπου Ανδρογενετικής Αλωπεκίας.
•    Ενίσχυση του αποτελέσματος της Μεταμόσχευσης Μαλλιών.
•    Αντιμετώπιση της Γυροειδούς Αλωπεκίας.
•    Αντιμετώπιση της Τριχόπτωσης διαφόρων αιτιολογιών.
•    Πρόληψη της Τριχόπτωσης.

Η θεραπεία Τριχόπτωσης PRP, πραγματοποιείται με απλή αιμοληψία και στη συνέχεια εφαρμόζεται το εξειδικευμένο Πρωτόκολλο της Bergmann Kord.
Η αυτόλογη φύση της μεθόδου (δηλαδή το γεγονός ότι το υλικό που αξιοποιείται προέρχεται από τον ίδιο τον οργανισμό) καθιστά το PRP απολύτως ασφαλές για την υγεία και δίχως καμία παρενέργεια.
Η μέθοδος εφαρμόζεται από το επιστημονικό επιτελείο της Bergmann Kord σε συνθήκες απόλυτης υγιεινής & ασφάλειας και αποτελεί απλή και εντελώς ανώδυνη διαδικασία. 

Μάθετε περισσότερα εδώ : goo.gl/XLdmKL 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου