Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2017

Μέθοδος FUE by Bergmann Kord !



Εστιάζοντας στην εφαρμογή της νούμερο ένα, παγκοσμίως, τεχνικής Μεταμόσχευσης Μαλλιών FUE (Follicle Unit Extraction), διαπιστώνεται πως πέραν της διαδικασίας που απαιτεί η ίδια η μέθοδος, ένα πολύ κρίσιμο στάδιο είναι η εφαρμογή της από σωστά εκπαιδευμένους γιατρούς και νοσηλευτές.
Η εξειδίκευση είναι ο βασικότερος παράγοντας που συμβάλει στα θεαματικά και ολοκληρωμένα αποτελέσματα για κάθε ενδιαφερόμενο.
Η προεγχειρητική διάγνωση και συμβουλευτική, ο σχεδιασμός και εκτέλεση της επέμβασης καθώς και η άμεση και αποτελεσματική αντιμετώπιση τυχών επιπλοκών, είναι μεταξύ πολλών άλλων, μερικές από τις απαραίτητες ενέργειες που καλούνται να πραγματοποιήσουν οι γιατροί και το νοσηλευτικό προσωπικό.
Για τον λόγο αυτό η Bergmann Κord κατανοώντας πλήρως την σημασία της άριστης και άρτιας εξειδίκευσης του Επιστημονικού Δυναμικού της, μέσω διαρκούς εκπαίδευσης και ενημέρωσης, παρέχονται υψηλής ποιότητας υπηρεσίες, εφαρμόζοντας τα πιο σύγχρονα επιτεύγματα της Ιατρικής και της Τεχνολογίας.
Η πιστοποίηση των Επιτελείων είναι εξαιρετικής σημασίας και συνιστά τη διαφορά στο επίπεδο των παρεχόμενων, από τις Κλινικές της ανά την Ελλάδα, υπηρεσίες.

Μάθετε περισσότερα εδώ : goo.gl/Ezzh9I

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου