Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2017

Οι εξειδικευμένοι Ιατροί της Bergmann Kord, ενημερώνουν!





Είναι βέβαιο πως, τα μαλλιά συνιστούν ένα πολύ σημαντικό στοιχείο της συνολικής εμφάνισης.
Από τα πρώτα κιόλας σημάδια λοιπόν, η παρουσία Τριχόπτωσης δημιουργεί αυτόματα ανασφάλεια ως προς την εικόνα του ατόμου και άγχος για την μελλοντική της εξέλιξη.
Η αρνητική επιρροή αυτής της κατάστασης στην ψυχολογία, είναι ένα πολύ σημαντικό θέμα που πρέπει να αντιμετωπιστεί εγκαίρως και δραστικά.
Είναι όμως γεγονός πως, η απόφαση να προχωρήσει κάποιος σε Μεταμόσχευση Μαλλιών, είναι πολύ σημαντική.
Η FUE (Follicular Unit Extraction) είναι η μέχρι στιγμής πιο εξελιγμένη μέθοδος Μεταμόσχευσης Μαλλιών.
Οι Κλινικές Μαλλιών Bergmann Kord, με την πολυετή εμπειρία και την αποδεδειγμένη επιτυχία τους στον τομέα των Μεταμοσχεύσεων Μαλλιών, διαθέτουν άριστη γνώση και τεχνολογία. Η σωστή και η ασφαλής εφαρμογή της μεθόδου FUE (Follicular Unit Extraction), είναι οι παράγοντες εκείνοι που εξασφαλίζουν άρτια αισθητικά αποτελέσματα.
Η Bergmann Kord, ως «ηγέτιδα» του κλάδου στην εγχώρια αγορά και ανάμεσα στις κορυφαίες, παγκοσμίως, παρέχει όχι μόνο Προσωπική Διάγνωση και εμπεριστατωμένη ιατρική πληροφόρηση, αλλά και έναν πλήρως ενημερωμένο και εξειδικευμένο διαδικτυακό τόπο με πλήθος πληροφοριών και ενδιαφερόντων ιατρικών – και όχι μόνο – άρθρων, για όλους όσους επιθυμούν μια, ακόμη πιο, «εις βάθος» διερεύνηση.

Ολοκληρωμένη, Bergmann Kord , ενημέρωση στο :  goo.gl/arDJFa

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου