Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2017

Σε 1 μόνο Μέρα – Σε 1 μόνο Συνεδρία – Εξαιρετικά αποτελέσματα !




Έχοντας πάρει, τελικά, κάποιος την απόφαση να προχωρήσει σε Μεταμόσχευση Μαλλιών, το επόμενο που αρχίζει να σκέφτεται είναι: ο αριθμός των απαραίτητων συνεδριών, αν χρειάζεται να λείπει συχνά από τη δουλεία, η διάρκεια και πολλά ακόμη «αναπάντητα» ερωτήματα!
Και για αυτές τις περιπτώσεις, οι εξειδικευμένοι γιατροί των Κλινικών Μαλλιών Bergmann Kord, δίνουν τη λύση, παρέχοντας υψηλής ποιότητας υπηρεσίες, σε κάθε ενδιαφερόμενο.
Ως Mega Sessions, στη Bergmann Kord, χαρακτηρίζονται οι επεμβάσεις οι οποίες περιλαμβάνουν μεταφύτευση, άνω των 3.000 τριχοθυλακίων.
Οι Μεγάλες Συνεδρίες, όπως ονομάζονται αλλιώς, Μεταμόσχευσης Μαλλιών, αποτελούν ιδανική επιλογή για ενδιαφερόμενους που επιθυμούν πιο ολοκληρωμένα αποτελέσματα, σε μία μόνο επέμβαση.
Για το λόγο αυτό, τα Mega Sessions εφαρμόζονται συχνά και στους ενδιαφερόμενους από το εξωτερικό, αφού ικανοποιούν όλες τις παραμέτρους, για κάλυψη της αραίωσης, σε ένα μόνο ταξίδι.
Βασική προϋπόθεση για να προχωρήσει κανείς σε Mega Session, είναι να διαθέτει ικανοποιητική Δότρια Περιοχή από άποψη πυκνότητας και ελαστικότητας, καθώς οι Μεγάλες Συνεδρίες επιτρέπουν τη μέγιστη αξιοποίηση της.  



Για περισσότερες πληροφορίες διαβάστε εδώ: goo.gl/D9Ntyo

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου