Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2016

Ρωτήστε τους Γιατρούς της Bergmann Kord !





Πρόσφατες έρευνες αποδεικνύουν πως πολλοί είναι οι ενδιαφερόμενοι για Μεταμόσχευση Μαλλιών, οι οποίοι λαμβάνουν πληροφορίες από το Ιντερνέτ, πριν από την επίσκεψη τους στον γιατρό, ενώ συχνά και μετά από αυτή.


Η ανάγκη πληροφόρησης, για ιατρικά ζητήματα, μέσω Ίντερνετ, είναι πια γεγονός, και η κάλυψή της αποτελεί για  τις Κλινικές Μαλλιών Bergmann Kord, ανά τη Ελλάδα, ειλημμένη απόφαση.


Για τον λόγο αυτό και καθώς η μέθοδος Μεταμόσχευσης Μαλλιών FUE (Follicular Unit Extraction), χαρακτηρίζεται ως η πλέον καινοτόμος, στον συγκεκριμένο τομέα, η Bergmann Kord αναβαθμίζει συνεχώς τις διαδικτυακές της υπηρεσίες, παρέχοντας τρόπους με τους οποίους κάθε ενδιαφερόμενος να δύναται, μέσω ειδικής Φόρμας επικοινωνίας, να έρχεται άμεσα σε επαφή, με τους γιατρούς των Κλινικών της.


Στόχος της αμφίδρομης αυτής, on-line, σχέσης ενδιαφερομένου – γιατρού είναι η έγκυρη, εμπεριστατωμένη και ασφαλής ιατρική πληροφόρηση, για όποια ερωτήματα, απορίες και προβληματισμούς πιθανόν έχει ο εκάστοτε ενδιαφερόμενος Μεταμόσχευσης Μαλλιών FUE.


Επισκεφτείτε και εσείς το εξειδικευμένο site της Bergmann Kord και λάβετε, εγκαίρως, τις απαντήσεις που αναζητάτε, με ειλικρίνεια και επαγγελματισμό.



Για περισσότερες πληροφορίες εδώ: goo.gl/acgi7g

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου