Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2016

Η Bergmann Kord δίπλα σας σε κάθε βήμα της Μεταμόσχευσης Mαλλιών !




Στις Κλινικές Μαλλιών Bergmann Kord, ανά την Ελλάδα, η Μεταμόσχευση Μαλλιών αντιμετωπίζεται ως ιατρική πράξη ευθύνης, η οποία απαιτεί, επαγγελματισμό, συνέπεια και σεβασμό.
Η ολοκληρωμένη παροχή υπηρεσιών, υψηλής ποιότητας, αποτελεί δέσμευση για τη Διοίκηση και το Επιστημονικό Προσωπικό των Κλινικών, όχι μόνο κατά την διάρκεια των διαδικασιών, αλλά και στο μετέπειτα μετεγχειρητικό διάστημα.
Σε κάθε περίπτωση μεταμόσχευσης δημιουργείται προσωπικό ιατρικό αρχείο, για κάθε ενδιαφερόμενο, ώστε να παρακολουθείται κάθε περίπτωση οργανωμένα και εξατομικευμένα.
Μετά την επέμβαση, δίδονται γραπτώς και προφορικώς σαφείς μετεγχειρητικές οδηγίες.
Παρόλα αυτά κάθε ενδιαφερόμενος έχει την δυνατότητα 24ωρης επικοινωνίας με τον αρμόδιο γιατρό, για τυχόν περαιτέρω διευκρινίσεις.
Την επόμενη μέρα της μεταμόσχευσης, έρχεστε στην Κλινική για μετεγχειρητική φροντίδα (η οποία παρέχεται δωρεάν και τις επόμενες ημέρες) και εξέταση από το γιατρό.
Στη συνέχεια λαμβάνετε πρόγραμμα συναντήσεων, για έλεγχο και καταγραφή της εξελικτικής πορείας της Μεταμόσχευσης Μαλλιών, ώστε να υπάρχει ολοκληρωμένη καταχώρηση των δεδομένων στο προσωπικό σας φάκελο.


Για περισσότερες πληροφορίες εδώ: goo.gl/ALxoem  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου