Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2016

Επιστημονική πληροφόρηση από ειδικούς σε προσωπικό ραντεβού


Το φαινόμενο ‘τριχόπτωση’ υποδηλώνει μια σοβαρή και πολύπλοκη κατάσταση. Πρόκειται για μια διαδικασία που οφείλει να διερευνηθεί σε βάθος προκειμένου να αναζητηθούν τα αίτια που την προκαλούν και που πιθανώς συνδέονται με οργανικές λειτουργίες ή διάφορα δερματολογικά χαρακτηριστικά.

Πριν τη λήψη οποιασδήποτε απόφασης για την αποτελεσματική αντιμετώπισή της κρίνεται απαραίτητη μια υπεύθυνη ενημέρωση, ειλικρινής πληροφόρηση και εμπεριστατωμένη διάγνωση από τους ειδικούς που καλούνται να υποδείξουν το κατάλληλο πλάνο διαχείρισης.

Η εξειδικευμένη κλινική μαλλιών Bergmann Kord παρέχει δωρεάν εξατομικευμένη πληροφόρηση που οδηγεί στις κατάλληλες αποτελεσματικές λύσεις εφόσον τυχόν αποσπασματικές ή πρόχειρες παρέχουν μια παροδική ή με αμφίβολα αποτελέσματα αντιμετώπιση.

Η φιλοσοφία έγκειται σε ασφαλείς και όχι τυχαίες επιλογές με στόχο ένα μόνιμο και ολοκληρωμένο αισθητικά αποτέλεσμα αναλόγως των ιδιαιτεροτήτων ή αναγκών του εκάστοτε ενδιαφερόμενου. 

Για το λόγο αυτό διατίθενται έμπειροι επιστημονικοί σύμβουλοι καθώς και εξειδικευμένο δυναμικό διαφόρων ειδικοτήτων (πλαστικοί χειρουργοί, βιοχημικοί, δερματολόγοι, ενδοκρινολόγοι-διατροφολόγοι) ώστε να προκύπτει ένα άρτιο διαγνωστικό αποτέλεσμα.

Ο διαγνωστικός έλεγχος συμβάλλει στη σωστή αποτίμηση της κατάστασης καθώς οδηγεί στην πιο ενδεδειγμένη πρόταση αντιμετώπισης. Στα πλαίσια αυτού εξετάζεται το ενδεχόμενο πιθανών δυσλειτουργιών του τριχωτού ή των μαλλιών και προσδιορίζεται η εκατοστιαία αναλογία των φάσεων της τρίχας. Διερευνάται η ύπαρξη δυστροφικών τριχών, υπολογίζεται η δραστηριότητα των σμηγματογόνων αδένων, εντοπίζονται και κατηγοριοποιούνται τα αίτια της τριχόπτωσης.


Εάν η τριχόπτωση οφείλεται σε οργανικούς παράγοντες, κρίνεται απαραίτητη η διεξαγωγή αιματολογικών ή ορμονολογικών εξετάσεων, μελέτη της διατροφής και εξειδικευμένος δερματολογικός έλεγχος.

Για τη γενικότερη ενημέρωσή σας περιηγηθείτε στο www.fuehairclinic.eu

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου