Παρασκευή 16 Ιουνίου 2017

Εξατομικευμένη Διάγνωση Τριχόπτωσης από τους Ειδικούς της Bergmann Kord !



Πριν από τη λήψη οποιασδήποτε απόφασης για την αντιμετώπιση της Τριχόπτωσης, είναι απαραίτητη η Διάγνωση και η υπεύθυνη ενημέρωση & πληροφόρηση από τους Ειδικούς. 
Είναι σημαντικό να αναφερθεί ότι η Τριχόπτωση αποτελεί συνήθως μία από τις διάφορες συνιστώσες που συνθέτουν την κατάσταση (ενδέχεται να αφορά το δέρμα της κεφαλής ή/και  τον οργανισμό).
Για το λόγο αυτό λοιπόν, από την αρχή συστήνεται Εξατομικευμένη & ολοκληρωμένη αντιμετώπιση, καθώς τυχόν αποσπασματικές ή πρόχειρες λύσεις, ενδέχεται να «καλύψουν» την κατάσταση παροδικά ή και με αμφίβολα αποτελέσματα.
Αντιλαμβανόμενοι τη σημαντικότητα της Διάγνωσης στην αντιμετώπιση της Τριχόπτωσης, οι Ιατρικές Ομάδες, παρέχουν σε κάθε ενδιαφερόμενο, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση,  Διάγνωση Τριχόπτωσης & πλήρη ενημέρωση, για τις μεθόδους αντιμετώπισης της, σε όλα τα Επιστημονικά Κέντρα της Βergmann Κord, ανά την Ελλάδα.
Ειδικά στις περιπτώσεις Διάγνωσης, ενδιαφερομένων για Μεταμόσχευση Μαλλιών, πιστοποιείται με ακρίβεια το κατά πόσο πληρούνται οι απαραίτητες προϋποθέσεις, για τη διεξαγωγή της επέμβασης, και επιπλέον καταγράφονται σημαντικοί παράμετροι, που θα αξιοποιηθούν στο σχεδιασμό του Εξατομικευμένου Πλάνου Μεταμόσχευσης Μαλλιών (P.H.T.P.).

Διαβάστε περισσότερα εδώ: goo.gl/F9odjt

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου